SÆTERRUNDEN 18 km

Fra Krokhølen 800 moh går løypa sørover på myrer og gjennom skogen før løypa får sin første motbakke til Aasætra hyttefelt. Fortsett rett frem i ca 1 km og du er på 900 moh. Løypa tar nå en sving og videre over myrer og gjennom skog til bilveien. Løypa forsetter over Synnfjellvegen og går gjennom skogen opp til Endeløsmyrene på 850 moh. Løypa går videre over Klemosæterhøgda og til løypekrysset på Klemosætra. Fortsett over myra og ta så til venstre ned til Krokhølen.

Flere runder og løyper ifm Sæterrunden
Fra Sæterrunden er det flere muligheter til å legge på en ekstra runde. På Aasætra hyttefelt kan du ta til høyre og fortsette over store myrområder opp til fjellpartiene og Spåtindtoppen. Tar du etter vært til høyre inn i Strangsæterunden kommer du tilbake til Krokhølen. Denne runden er ca 10,5 km og har noen krevende nedoverbakker. Du kan også følge løypa fra Aasætra mot Spåtindtoppen men ta av til venstre etter ca 1 km og fortsette til Hugulia.

Ca 2 km etter Endeløsmyrene kan du ta til venstre og gå ned til Synnfjellporten. Fortsetter du videre mot Klemosæterhøgda er du nå inne Krokhølrunden. Her kan du ta ned til venstre gjennom hytteområdene som går ned til Krokhølen. Fortsetter du videre i Sæterrunden kommer du til løypekrysset på Klemosætra. Løypa går videre over myra. I enden av myra starter oppstigningen til Skjervungfjellet og videre inn i Kvenlirunden.

KROKHØLRUNDEN 10 km
Krokhølrunden går fra Krokhølen og videre i hytteområdene som ligger øst for Krokhølen. Skiløypa går mest i skogsterreng med noen åpne myrer innimellom. Løypa starter på ca 800 moh og høyeste punkt er Klemosæterhøgda på ca 900 moh.

KVENLIRUNDEN 8 km
Fra Klemosæterhøgda kan du fortsette til Skjervungfjellet som er 1100 moh. Kvenlirunden går rundt Skjervungfjellet og over selve toppen tilbake til Klemosæterhøgda.